22 januari, 2007

Härlig dag


Idag har vi haft en bra dag. Det är ju massor med snö ute och några minusgrader har det varit (nu i kväll är det -13) och vi har tillbringat eftermiddagen i pulkabacken.
Lena ringde och frågade om vi ville med ut och åka pulka för hon och Marie var på väg till backen uppe vid heden.
Vi möts däruppe för att konstatera att det inte går att åka i den för dom håller på att jobba med vattentornet (läs en inhängnad kulle i skogen som är Malmköpings högsta punkt) så dom har byggt en väg som dom sandat av barnens pulkabacke.....*morr*
Vi styr om promenaden till "vår" pulkabacke som ligger längre bort på gatan. Tillbringar en härligt stund där i solen med barnen åkandes och skrikandes av skratt...

Sen när vi mammor fryser för mycket så går vi hem till mig och fixar korv med bröd och fikar lite.
Felix, Nora och Tillan terroriserar varandra på vardagsrumsgolvet och ser vem som ramlar fortast om man kastar sig över den andra...eller rättare sagt Nora och Felix som är äldre och kan krypa....*s*...Tillan sitter mest och ser förskräckt ut....Dom är så söta.
Stora tjejerna lekte i Toves och rum...faktiskt rikigt bra för att vara 4 st i åldrarna 3,4,4 och 5 år.

*Som ett litet tillägg....vi tre mammor har tillsammans 10 barn i samma åldrar, 10, 9, 8, 5, 4, 4, 3 år + 10, 7 och 5 månader ( Jag 4, Lena 3 och Marie 3)..så när vi är ute nånstans och alla barnen är med så tittar folk lite konstigt ibland....Det är dessutom 9 tjejer och så stackars Felix ;)

1 kommentar:

Unknown sa...

Wow! Vilken samling med barn! Måste ju vara härligt att ha en sådan umgängeskrets :-)

Jag är minsann lite avundsjuk på att ni kan åka pulka!