20 oktober, 2006

Nytt försök


Jaha...nytt försök att skriva lite. Satt häromdan och skrev en lång berättelse om Tillans dop, men så strejkade datorn och allt försvann *suck*.

Ja, nu är verligen hösten här. Det är grått och regnigt och det ligger löv i drivor. Ändå är det ganska mysigt. Jag går ju en promenad nästan varje morgon när jag lämnat Tove på dagis..och ..ja....det är mysigt även när det är grått och regnet hänger i luften.
Sen drivorna av löv och grus i hallen samt alla dessa leriga kläder, dom är inte lika mysiga.

Ja, idag är det fredag igen. Består veckorna av något annat än måndag och fredag?? Man går till dagis på måndag morgon och sen hämtar på fredag eftermiddag...sen är det måndag igen.. Tiden liksom bara försvinner på något sätt....

Den här helgen jobbar Fredrik så jag och barnen är hemma själva. I morgon är det ju lördag så då blir det väl den vanliga promenaden till affären och köpa godis....Det är lite tråkigt när Fredrik jobbar helg...finns liksom inte så mycket att göra känns det som. Alla är liksom upptagna med sina familjer. Men som tur är har jag Marie. Hennes man jobbar samma helger som Fredrik.....Så vi brukar träffas och fika och prata en väldigt massa strunt. Hon är på väg hit med barnen nu.

Inga kommentarer: