25 juni, 2009

Sista dagisdan

Idag går Tillan sin sista dag på sin dagisavdelning. Nu ska hon först vara hemma två veckor och sen till ett annat dagis i två veckor eftersom att det som hon går på stänger över sommaren.
Sen är hon hemma några veckor igen innan hon ska börja på en ny avdelning.
Hon har ju gått på en småbarnsavdelning och nu ska hon till en 1-5 avdelning. De andra barnen börjar på avdelningen som är 3-5 år, men eftersom att Tillan inte pratar och inte ligger riktigt i fas med de andra treåringarna så känns det jättebra att hon kan vara på en avdelning där det finns både äldre och yngre barn. Dessutom så ligger den i samma hus och har ju samma gård och hennes gamla fröknar finns i närheten.

Men det känns ändå tråkigt för personalen på hennes avdelning är helt underbar. Personalen på den nya känns också helt okej iof, men det är så tryggt att lämna henne som det är nu.
Hon är ju lite speciell eftersom att hon inte gillar andra människor så värst mycket. Hon är också ganska bunden till rutiner så hur det ska gå på det andra dagiset de här veckorna törs jag inte ens tänka på :(

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hoppas verkligen att det blir riktigt, riktigt bra för Tillan på nya avdelningen! F blir äldst på småbarnsavd under hösten och det känns tryggt, om än lite tråkigt att "bästa kompisen" flyttar upp.