13 juni, 2010

Men stackars Tillan...igen

Hur kommer det sig att det alltid är stackars Tillan som råkar illa ut. Den här gången har hon krockat på en studsmatta och slagit munnen. Tillans ena framtand är intryckt och flärpen bakom överläppen är av. Hon har också fått en fläskläpp. Tjejen hon krockade med fick jack i huvudet efter Tillans tänder.
Så i morgon är det bara att ringa tandläkaren och åka upp och dokumentera skadorna. Suck. Nu får det räcka med olyckor för stackars Tillan.
Först läppen, sen näsan och nu tänderna. + alla sjukdomar hon råkat ut för och allt annat ioch med hennes språkförsening.
Håll tummarna för att tanden kommer att klara sig.

Uppdatering. Nu har vi varit hos tandläkaren och kollat. Båda framtänderna är lösa, mest den vänstra, och har flyttat på sig. Men som det såg ut så har dom inte gått av. Med lite tur så kan dom växa fast igen. Risken är att det blir en inflammation under eller att tanden/tänderna blir väldigt mörka.
Men nu ska hon undvika äpplen, knäckebröd, morötter och allt sånt som är hårt och som man biter av. Så ska vi tillbaka om en dryg vecka och kolla hur det ser ut då.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Lilla gumman....hoppas tänderna klarar sig! 2 av mina har fått klarasig utan en framtand från 4-års ålder till de permanenta kommit fram.

Lotta sa...

Vilken otur hon har. Hoppas tänderna fastnar.