08 juni, 2007

Sjuk vecka

Den här veckan har varit allt annat än rolig för barnen.

Först i måndags var jag ju på akuten med Emelie för att vi misstänkte blindtarmsinflammation (se inlägget under). Hon piggnade till och på tisdagskvällen var hon som vanligt igen. Skönt

I onsdags hade tjejerna ridskoleavslutning och skulle hoppa banhoppning för att visa upp sig. På morgonen vaknar Elin och mår jättedåligt. Hon har fått en av sina vätskebrister som hon får då och då.
(Hon får jätteont i magen och kräks, sen däckar hon och sover några timmar. När hon vaknar är hon yr och medtagen, men om man får i henne vätska under tiden så piggnar hon till framåt eftermiddan...)
Mao så blev det ingen avslutning för henne. Men på eftermiddan gick vi upp på barnens dag som dom ordnar varje nationaldag här i Köpingen.

I Torsdags vaknar Tilda och ena ögat har kladdat ihop....nu har hon dubbelsidig ögoninflammation och ser hemsk ut, stackars liten. Ögonen är svullna och det kladdar massor med gröngul gegga hela tiden.

Bara Tove kvar....vad ska hon råka ut för då????



Så här ser stackars Tillan ut....man ser inte mycket av hennes stora ögon nu inte



Men allt har inte varit tråkigt. Ridskoleavslutningen blev rolig för Emelie. Barnens dag på eftermiddan var också kul. Barnen premiärklättrade på en klättervägg.....det var poppis.

Idag har dom varit vid sjön och badat. Tove och Emelie var i vattnet i 2,5 timme ung :) Tilda badade upp till magen och tyckte det var jättekul.
Nu i kväll har vi varit ute och planterat en massa blommor. Sex stycken balkonlådor som ska sitta runt altanen, en väggampel, tre krukor med blandade blommor och två stycken tomatplantor i hinkar. Så nu ska det bli fint ute.
Ska fota och lägga ut bilder när vi satt upp lådorna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Låter inge kul men sjuka barn. Hoppas att Tove klarat sig och att Tillan är bättre i ögonen nu. Vilka badtjejer du har som badar så länge, det kan inte vara så varm i vattnet ännu?

Unknown sa...

Nämen lilla stumpan! Så hemsk hon ser ut i ögonen... Hoppas det snart blir bättre och att ni skonas från fler sjukdomar!

Millan sa...

Men stackars alla tjejer! Hoppas att olyckorna är över nu och att lilltjejen blir av med ögoninflammationen

Härligt med en massa blommor!! Blir kul å kika på när du fått upp bild. :)

Lotta sa...

Men vilken otur tjejerna har. :(
Trodde det skulle lugna ner sig för er efter förra hektiska inlägget men det verkar hålla i sig.

Hoppas att det nu blir lugnt och fridfullt framöver.

Anonym sa...

Efter det hoppas vi de allt vara friska länge!