17 januari, 2011

Var rädda om varandra

Det är så lätt att gnälla, sucka och skälla. Men på ett ögonblick kan livet förändras för alltid. Var rädda om varandra och det ni har.

Det här året har börjat allt annat än bra. Först mamma och sen en annan nära person. Båda lever för visso, men har drabbats av svår sjukdom. Man ska nog bli bättre på att ta tillvara på varandra och visa uppskattning för rätt som det är så har livet vänts uppochner.

Mycket tankar far i huvudet  och tårarna är nära. Ibland blir det bara för mycket. Jag hoppas att allt ska gå bra nu och att fortsättningen på detta år ska bli bättre……en liten klump i magen av rädsla finns där för tänk om olyckorna fortsätter. Tänk om det inte är nog med detta som är nu…..

 

DSCN3125

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag försöker verkligen tänka så, att man ska njuta av livet här och nu. Men det är svårt ibland, när man hamnar i vardagsstress och alla måsten.

Men när människor man älskar blir sjuka (eller andra tråkiga saker) så måste man lära sig att vara rädda om varandra och verkligen visa hur mycket man älskar varandra. Det blir en väckarklocka...

Hoppas att din mamma mår bättre. Och att den andra personen också mår så bra som möjligt.

KRAM!!!

Lotta sa...

Hoppas verkligen att det är nog nu.

Kram!

Anonym sa...

Visst är det enkelt att ta de närmaste för givet.

Vet precis vad du går igenom då jag har gjort samma resa. Önskar er all lycka till och att allt kommr gå bra för mor din!