03 december, 2009

Sleeping Beauty

Sista tiden har det varit lite si och så med Tillans sovtider. Hon har sovit middag på dagis och sen varit uppe till både tio och elva på kvällarna.
Vi har försökt att ta bort hennes middagssova, men det är inte alltid så lätt.
Nyligen beklagade jag mig för en person om att Tillan är vaken så länge på kvällarna. Kommentaren jag fick då var “Men varför låter ni henne sova middag fortfarande då”
Problemet med Tillan är att vi inte låter henne sova, hon sover ändå. Igår hittade jag henne sovandes i skrivbordsstolen. Straxt innan satt hon och spelade Bamse på datorn.
Eller så leker hon i rummet och sen gömmer sig i Toves säng och somnar…..så att hålla henne vaken är inte det lättaste :)

 

 

DSCN2649

DSCN2648

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi har samma situation med F - Han ber liksom inte om lov för att sova middag, han somnar där han står. Han har somnat ståendes mot tvättunnan, i barnvagnen, på köksbordet, under köksbordet, på hallgolvet, i en leksaksback... Sen vaknar han skitsur, tvär och gnällig och fortsätter på det spåret hela kvällen.
Vi har dock sådan tur att F däckar kl 19 oavsett och blir väckt 13 timmar senare, han blir verkligen helt däckad av vintermörkret!