06 december, 2012

Begravning idag (film på Elin som sjunger också)






Idag har vi varit i kyrkan på Anders begravning. En otroligt fin och stämningsfull sådan med en otroligt fin präst. Hon pratade jättefint till Annica och barnen och man märkte att hon verkligen lyssnat in vad Annica sagt. I Annicas närhet finns det folk som tyvärr inte stöttar henne som man tycker att de borde utan hellre förstör och de fick sig en knäpp på näsan i det hon sa. Tyvärr är dessa människor så ,ursäkta uttrycket men, jävla dumma i huvet så jag tror inte att de fattar pikarna.
Mycket folk var det som kom och vädret höll sig okej när vi var på kyrkogården för gravsättningen.

Elin sjöng efter Annicas önskemål. Tyvärr vaknade hon i morse och var tokförkyld och hade ont i halsen, men det funkade okej ändå. Att sjunga på en begravning är inte lätt, folk gråter och att vara 13 år och låta bli att gråta själv är inte lätt, men jag är imponerad av henne.
Kantorn var också bra.. Han hade aldrig hört låten förut så vi hade med noter som dessutom var transponerade för att passa Elin. Men han satte det nästan direkt. Han erbjöd Elin att komma och sjunga i kyrkan där någon gång om hon ville. Han hade desutom en riktigt skön utstråning. Kul med såna människor i en kyrka.

Så summa sumarum blev en fin dag men väldigt sorglig

Inga kommentarer: