10 oktober, 2010

Shopping och partypinglor

I torsdags natt (natten mot fredag) kl 02.50 blev jag och min svägerska upphämtade av två vänner och en bilfärd genom en regning, dimmig mörk natt började. Några timmar senare och frukost vid en rastplats så anlände vi slutdestinationen....Ullared och Gekås.
En lång dag med shopping och full kundvagn tog slut och vi packade in alla saker i bilen och begav oss några km utanför Ullared, till Hjärtered. Där hade vi hyrt en liten lägenhet att övernatta i.
Den kvällen visade vi vilka partypinglor vi är. Idol på tv, lite snacks och ostbågar....och kl 22 låg vi alla i sängen för att några minuter senare sova gott......... :)
Dagen efter återvände vi in till Ullared efter en låååång frukost där vi alla njöt av att få äta i lugn och ro utan barn.
Väl framme så möttes vi av en kö utan dess like. Så jag och svägerskan besökte alla butikerna runtomkring och njöt av det vackra höstvädret medan de andra två lyckades fixa sig förbi köerna och in på Gekås.

En hel massa julklappar, kläder och annat bra att ha kom vi hem med. Och en riktigt trevlig resa hade vi.



1 kommentar:

Tussemaja sa...

Lite avundsjuk är jag allt. Men det ÄR jobbigt att shoppa så om man somnar tidigt på kvällen har ingenting med om man är partypingla eller inte... det tar död på all energi :) Vi ses ju snart på Mixen!