14 juli, 2009

Våran Lisabet

Igår när jag var och jobbade så gav F Tillan hårda makaroner medan han lagade mat. Hon älskar hårda makaroner och vi får förvara paketet i skåpet ovanför skafferiet för att hon inte ska springa och nalla hela tiden
Hon försvann iväg ut till studsmattan och kommer sen in och petar sig vid näsan. F kollar vad det är och ser då att hon petat in en av makaronerna i näsan. Inte så långt in, så han petar ut den igen.
Tillan försvinner iväg igen och sen när maten är klar och dom sätter sig och ska äta så petar hon sig vid näsan igen. Då har den knasiga ungen stoppat in en till makaron i den andra näsborren. Längre in den här gången, men F får ut den som tur är.
Knäppa barn. Undrar om det är dags att lägga undan Madicken filmen som hon älskar att kolla på.

Idag varnade jag iaf dagispersonalen så om hon börjar peta sig vid näsan så kan dom ju kolla så hon inte petat in något mer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hm... madicken är inte så bra i alla lägen.
Tur att ni fick ut den.

William har stoppat in majskorn en gång, den hamnade långt in, men vi fick ut den under tvångshållning, annars hade det blivit akuten. Han har inte gjort om det.

Anonym sa...

Busan! Astrid Lindgren filmerna är inte alltid helt bra föredömmen har jag märkt. Arvid har börjat göra som Emils pappa och skakar Freja med ett stadigt stypgrepp... :(

Anonym sa...

Nämen Tillan då ;). Nedrans Madicken att lära ungarna mer bus än de redan kommer på själva!